Facelift pentru Renault Clio 4
14.06.2016
        
Distribuie acest articol!   

Renault relanseaza cea de-a patra generatie a modelului mini Clio, prin prezentarea versiunii facelift. Este vorba de o revizuire minora la designul exterior, noi culori, scaune redesenate si un nou motor diesel, 1.5 Energy dCi 110, existent deja pe Captur.

Clio este un model de referinta pentru Renault, fiind cel mai vandut automobil francez din toate timpurile, in prezent cu o cota de piata in Franta de 5,4% si in topul vanzarilor catre clientii particulari din Hexagon, dupa primele 5 luni din 2016. Prin urmare, operatiunea de primenire trebuie sa sustina pe mai departe acest parcurs excelent, la trei ani si jumatate de la aparitia actualei generatii. Dupa Clio, in familia modelelor mici de la Renault va urma revizuirea crossover-ul de succes Captur, programata pentru anul viitor.

Clio 4 facelift poate fi recunoscut din fata dupa grila care incadreaza logo-ul, care a fost redesenata, precum si dupa partea inferioara a calandrului, marita. Semnatura luminoasa cu LED fata-spate este oferita in standard doar la al patrulea nivel de echipare, Intens.

Noile culori exterioare sunt rosu „intense" (foto), gri „titanium" si albastru „iron", completate de jante cu design nou. La interior, unele elemente din plastic au fost revizuite si au capatat un plus de calitate.

Noul diesel de 1.5 litri si 110 CP este asociat cu o transmisie manuala in 6 trepte, disponibila si pe versiunea pe benzina Energy TCe de 120 CP.

Noul Clio facelift dispune de sistemul R&Go, existent deja pe Twingo, ideal pentru conectivitate si aplicatiile puse la dispozitie de Renault.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!