Constanta Rally Show 2016 se anuleaza
21.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul unei sedinte de lucru a organizatorului, s-a decis anularea celui mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanta Rally Show 2016, crescand astfel numarul evenimentelor anulate din Constanta. Inca de la momentul amanarii evenimentului, din data de 5-6 august pentru 26-27 august 2016, au fost solicitate, in repetate randuri, diferite avize, fara a se mentiona concret si punctual care sunt motivele reale ale acestor solicitari.

Dupa obtinerea tuturor avizelor solicitate, de la administratorul de drum, de la Administratia Porturilor Maritime Constanta, Comandamentul Flotei, R.A.T.C., reprezentantii  Biroului Rutier Constanta au facut o vizita la sediul companiei care administreaza drumurile publice din municipiul Constanta, in urma careia organizatorul a primit revocarea avizului favorabil obtinut initial. Motivul invocat a fost faptul ca o portiune din traseul de concurs nu se afla in administrarea companiei respective, ci sub administrarea Primariei Municipiului Constanta.

Pentru urgentarea demersurilor, o noua cerere de avizare pentru sectiunea de drum mai sus mentionata, a fost depusa  de organizator catre Primaria Municipiului Constanta, cerere analizata  pe 18 august 2016, in cadrul unei sedinte de lucru la care acesta nu a fost invitat. Desi organizatorul a insistat asupra faptului ca proiectul trebuie sa se desfasoare intr-o saptamana si deci presiunea timpului este imensa,   Primaria Constanta nu a trimis un raspuns oficial privind avizul pentru evenimentului Constanta Rally Show. In acest context, organizatorul a anuntat intr-un comunicat de presa ca se vede obligat sa anuleze evenimentul.

Distribuie acest articol!