Constanta Rally Show, reprogramat
01.08.2016
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul unei sedinte de lucru, organizatorii evenimentului, alaturi de autoritatile implicate  au decis reprogramarea celui mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanta Rally Show 2016, pentru o data ulterioara, 26-27 august 2016, fiind data propusa de organizatori si care asteapta aprobarea celor in drept.

In urma unor discutii legate atat de perioada de desfasurare a  evenimentului, cat si de faptul ca exista si alte  evenimente in zona de desfasurare a competitiei, s-a concluzionat ca se impune reprogramarea competitiei automobilistice.

Astfel, au fost identificate, de catre organizatori, toate zonele de risc ?i au fost stabilite limitele de acces pentru spectatori, dar ?i detalii privind programul raliului, in perioada imediat urmatoare urmand sa aiba loc intrunirea comisiei de avizare formata din reprezentantii tuturor autoritatilor locale implicate in eveniment.

S-a decis si republicarea documentelor oficiale: regulament particular, hartile amplasamentelor, formulare inscrieri, formulare de acreditare media. Inscrierile se vor termina pe data de 22 august 2016, la startul competitiei fiind a?teptate atât echipaje din Campionatul National de Raliuri, Campionatului National de Viteza in Coasta, cat si din Campionatul National de Drift si Karting.

Recunoasterile pe traseul Constanta Rally Show 2016 vor avea loc vineri, 26 august 2016, competitia debutand cu 4 manse de calificari neconsecutive, sambata, 27 august 2016.

Pentru a fi mai aproape de spectatori si concurenti, in zilele urmatoare site-ul oficial  www.constantarally.ro va fi actualizat cu informatii utile ?i detaliate cu privire la traseu, program ?i alte activitati adiacente ale editiei din acest an a Constanta Rally Show.

Distribuie acest articol!