Mio lanseaza noile camere video auto entry level
19.09.2016
        
Distribuie acest articol!   

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiti producatori de dispozitive GPS la nivel mondial, lanseaza in Romania noi camere video auto din categoria entry level: MiVue C310, MiVue C320, MiVue C330 si MiVue C335.

Noua gama entry level MiVue cuprinde camere video auto capabile sa inregistreze pana la 30 de cadre pe secunda la rezolutie Full HD. Modelul MiVue C310 dispune de o camera HD de 720×1280 pixeli, iar modelele MiVue C320, C330 si C335 sunt dotate cu o camera Full HD de 1080 de pixeli.

Camerele video auto din aceasta gama dispun de un design elegant si sunt usoare, avand o greutate de la 58 de grame pentru modelul C320, 59,5 grame pentru C330 si 63 de grame pentru C310.

Obiectivul noilor camere video auto cu o diafragma F2.0 este o alta dotare importanta. Camerele permit inregistrarea clara a imaginilor, chiar si in conditii de lumina scazuta. O diferenta o constituie si unghiul de vizualizare. MiVue C310 are un camp vizual de 110 grade, iar MiVue C320, MiVue C330 si MiVue C335, de 130 de grade. Cu aceste unghiuri de vizualizare, cele patru camere pot capta toate detaliile din fata masini in momente critice.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Dupa conectarea dispozitivului la computer, veti putea analiza directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni.

Modelele C330 si C335 au incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor si inregistreaza simultan secventele video, coordonatele geografice, directia, viteza autoturismului, data si ora deplasarii, fiind solutia ideala pentru soferii care vor sa se deplaseze in siguranta la volan.

Pentru o inregistrare completa a calatoriei, noile camere video auto incep sa filmeze inca de la pornirea motorului autoturismului. Mai mult, dispozitivele pot fi comutate la modul fotografie pentru culegerea probelor in caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu.

Noile camere video Mio MiVue sunt disponibile in Romania la preturi care incep de la 329 de lei.

Distribuie acest articol!