Noul MINI Seven, disponibil in Romania
13.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

Alaturi de optiunile care pot fi comandate in fabrica, exista si o gama larga de solutii tuning dupa achizitie (asa cum sunt setul suplimentar de faruri, posiblitatile de personalizare a acoperisului sau, mai nou, gama MINI YOURS). O alta expresie a individualitatii este gama de editii speciale care vin cu scheme de culori si elemente de design unice. Noul MINI Seven este primul astfel de model al noii generatii MINI. Dupa ce a fost prezentat la Salonul de la Paris, noul MINI Seven poate fi comandat si in Romania.

Numele noului model de design rememoreaza premiera revolutionarului automobil britanic de clasa mica, eveniment ce a avut loc acum mai bine de cinci decenii si jumatate. Primul exemplar al modelului cu patru locuri, cunoscut in prezent drept clasicul Mini, a iesit de pe linia de productie sub denumirea Austin Seven. Austin a produs si in perioada interbelica un model cu acelasi nume, un automobil compact si accesibil. Oferit sub licenta fabricii de automobile germane din Eisenach, a fost prima masina care avea sa fie fabricata sub sigla BMW – BMW 3/15, recunoscuta la acea vreme si sub numele de BMW Dixie.

MINI Seven este disponibil pentru versiunile MINI Hatch 3 si 5 usi, pentru motorizarile benzina Cooper, Cooper S si versiunile diesel Cooper D si Cooper SD.

Noul model se regaseste prezentat in lista de preturi ca pachet de optionale MINI Seven si ofera o gama unica de elemente de personalizare. Culoarea contrastanta a acoperisului si a capacelor de la oglinzile retrovizoare – finisate in premiera absoluta in culoarea Melting Silver -, benzile exclusive pentru capota si elementele decorative, precum si jantele de 17 inch, din aliaj usor, in design bicolor MINI Seven, subliniaza stilul individual al modelului la exterior. Accentele exclusive din interior includ, printre altele, scaunele sport tapitate cu combinatie de stofa si piele in culoare Diamond Malt Brown, creata exclusiv pentru modelul special.

Alternativ, pachetul de echipamente MINI Seven Chili vine, alaturi de elementele de personalizare specifice modelului special, cu o gama larga de optiuni precum – volan multifunctional, covorase din velur, scaun pasager fata reglabil pe inaltime, pachet compartiment depozitare, Pachet MINI Excitement, MINI Driving Modes, senzor de ploaie, aer conditionat automat, computer de bord, pachet lumini, lumini de ceata LED, faruri LED, semnalizatoare de directie albe.

In functie de versiunea de motorizare, pachetul MINI Seven este disponibil incepand de la 1.731 euro cu TVA, in timp ce MINI Seven Chili poate fi selectat incepand de la 4.074 euro cu TVA.

Distribuie acest articol!