Suzuki a lansat ALLGRIP la Salonul de la Paris
10.10.2016
        
Distribuie acest articol!   

De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tractiune integrala, pe piata japoneza, in 1970, Suzuki Motor Corporation a depus constant eforturi pentru a-si perfectiona tehnologia 4×4. Suzuki a oferit vehicule 4×4 unei tipologii variate de clienti, cu stiluri de viata diferite, vehicule capabile sa ruleze in conditii diverse si sa se adapteze diferitelor activitati.

Odata cu completarea gamei sale de vehicule cu tractiune integrala prin lansarea noului model Ignis, Suzuki a luat decizia, in urma unor studii aprofundate, de a grupa tehnologiile sale 4×4 sub titulatura ALLGRIP, pentru a le evidentia valoarea in fata unui public larg. Suzuki ofera in acest moment posibilitatea oricarui client de a-si alege versiunea ALLGRIP cea mai potrivita pentru stilul sau de viata, dintre cele 3 categorii existente, descrise mai jos.

ALLGRIP AUTO ofera soferului liniste si confort in fiecare zi, dar si in conditii de carosabil acoperit de polei sau zapada. In momentul in care este cuplat sistemul 4×4, cuplul este automat distribuit catre rotile din spate daca detecteaza o pierdere a aderentei rotilor fata. Noul Ignis este echipat cu ALLGRIP AUTO.

ALLGRIP SELECT ofera placere la volan, liniste si un consum eficient de carburant, permitand soferului sa aleaga intre 4 moduri de condus (auto, sport, snow si lock). Sistemul de tractiune integrala electronic permite selectarea modului de rulare printr-un buton pentru a experimenta astfel diferite moduri de a conduce, in functie de suprafata de rulare si de conditiile de drum.  ALLGRIP SELECT este in prezent disponibil pe modelele Vitara si SX4.

ALLGRIP PRO ofera capacitati off-road pentru a raspunde spiritului aventurier al soferilor, permitand acestora sa depaseasca limitele si sa exploreze necunoscutul. Cu un sistem de tractiune integrala cu angrenaj reductor, ALLGRIP PRO poate satisface exigentele profesionistilor, vehiculul raspunzand instant comenzilor si manevrelor pe teren accidentat. Modelul Jimny este echipat cu ALLGRIP PRO.

Pentru a fi alaturi de fiecare client si a raspunde exigentelor fiecaruia legate de stilul sau de viata, Suzuki va continua sa dezvolte sistemele sale ALLGRIP, respectandu-si promisiunea de a oferi placere la volan si calatorii confortabile.

Save

Save

Distribuie acest articol!