Opel numeste noul sau model crossover Crossland X
08.11.2016
        
Distribuie acest articol!   

Opel raspunde tendintei de pe piata si muta miza de pe MPV-uri pe modele SUV si crossover. Astfel, monovolumul Meriva va intra in istorie, urmand sa fie inlocuit cu noul Crossland X. Amanunte, in comunicatul de presa de mai jos.

Acestea sunt autovehiculele cu ceva „X-tra”. Cu Mokka X, Opel ofera deja un SUV subcompact care a atins o cifra de vanzari de peste 600.000 de unitati in Europa. La inceputul lui 2017, Opel va lansa un nou crossover (CUV), alaturi de Mokka X, modelul cel mai bine vandut – Opel Crossland X. Noul CUV continua tendinta spre modele crossover sportive si spatioase. Noua denumire este diferita si captivanta si se potriveste personalitatii autovehiculului.

„Clientii isi doresc, de asemenea, autovehicule care sa declanseze emotii in segmentul B”, declara Tina Muller, directorul de marketing al Opel. „Crossland X indeplineste aceste asteptari si ofera un design captivant si beneficiile unui SUV pentru un stil de viata urban – este agil in oras si confera siguranta pe distante lungi. Acesta este autovehiculul potrivit pentru cei care doresc sa traiasca la oras ca la tara, care cultiva rosii si ierburi aromatice in gradina de pe acoperis si care au nevoie de suficient spatiu pentru copiii lor si pentru cumparaturile de la supermarketul bio.”

Cifrele de vanzari pentru modelele SUV si CUV au crescut de cinci ori din 2010. Opel Crossland X va aduce un imbold suplimentar pe acest segment de piata si potential de crestere suplimentar pentru marca Opel. Opel va incepe o ofensiva a modelelor crossover in 2017 cu noul CUV, adaugand inca o categorie la portofoliul de produse existent, care se extinde de la Adam la Zafira.

Distribuie acest articol!