Skoda si-ar dori un SUV coupe
23.11.2016
        
Distribuie acest articol!   

Skoda isi doreste sa atace in forta piata de modele SUV, astfel ca in urmatorii ani isi va mari oferta in aceasta categorie. Pe langa binecunoscutul Yeti, care anul viitor va fi reinnoit, este asteptat “fratele” mai mare Kodiaq, dar si un model mai mic, derivat din Fabia. Iar planurile celor de la Skoda nu se opresc aici!

Constructorul ceh intentioneaza sa lanseze, cat mai curand posibil, si un SUV cu alura de coupe, derivat din Kodiaq. Ar fi o premiera, in sensul ca pana acum astfel de modele au fost produse doar de catre constructori premium, precum BMW (X6, X4) sau Mercedes (GLE Coupe, GLC Coupe).

Conform publicatiei britanice Auto Express, Bernhard Maier, boss-ul de la Skoda, a confirmat recent lansarea unui astfel de model, in China, tara in care urmeaza sa fie si produs. Pentru moment nu exista informatii referitoare la disponibilitatea viitorului SUV coupe de la Skoda si pe piata europeana. Apropo, se pare ca problema celor de la Skoda este tocmai capacitatea de productie in Europa, ocupata la maximum in acest moment.

In alta ordine de idei, un SUV coupe ar contribui foarte mult si la imaginea marcii, conferindu-i un plus de emotie si atractivitate. In mod traditional, Skoda era un brand pragmatic, insa in ultimii ani s-a straduit sa capete mai multa emotie si inovatie.

Distribuie acest articol!