Audi A5/S5 Cabriolet - Deschis pentru placerea deosebit de intensa a condusului
26.01.2017
        
Distribuie acest articol!   

Audi isi largeste familia A5. Dupa versiunile Coupe si Sportback, marca cu patru inele a prezentat recent, la Salonul de la Detroit, pentru prima data, noul A5/S5 Cabriolet.

Designul acestui model are la baza liniile suple ale coupe-ului. Luneta este acum aplatizata si accentueaza aspectul sportiv, la fel ca si consolele scurte si capota motorului cu power dome. Plafonul textil clasic asigura caracteristici aero-acustice extraordinare si dispune acum de o functie confort de deschidere: este suficient sa trageti putin de comutator pentru a inchide sau deschide soft-topul automat – chiar daca in acest timp conduceti cu o viteza de pana la 50 km/h.

Noul A5/S5 Cabriolet dispune de asemenea de dotari de conectivitate de ultima ora, precum si de cele mai noi sisteme de asistenta. Tractiunea quattro asigura o conduita superba a acestui cabriolet de talie medie, precum si o manevrabilitate dinamica.

Suspensiile adaptive sunt oferite ca dotare optionala. Acestea sunt integrate in sistemul de manevrabilitate dinamica Audi drive select (dotare standard) si ii permit soferului sa aleaga intre o experienta sportiva sau una dinamica la condus.

Noile motoare Audi S5 ofera puteri mari, de 190 CP in cazul 2,0 TDI si 2,0 TFSI si de 354 CP la 3,0 TFSI. Cabrioletul de talie medie va intra in dealership-urile din Germania si din anumite tari europene in martie 2017.

Distribuie acest articol!