Facelift pentru BMW Seria 4
17.01.2017
        
Distribuie acest articol!   

Cele aproximativ 400.000 de unitati care au fost vandute la nivel mondial, pana la finalul anului 2016, sunt dovada succesului BMW Seria 4. Modelul a debutat in 2013 prin aparitia BMW Seria 4 Coupe. In 2014 i s-au alaturat BMW Seria 4 Cabriolet si BMW Seria 4 Gran Coupe, astfel ca s-a creat o familie completa de modele. Automobilele sunt produse la Munchen (BMW Seria 4 Coupe), Regensburg (BMW Seria 4 Cabriolet) si Dingolfing (BMW Seria 4 Gran Coupe). Acum a sosit momentul obisnuitului facelift de la mijlocul carierei, iar noile versiuni vor putea fi comandate incepand cu luna martie a acestui an.

Farurile LED restilizate inlocuiesc vechile unitati cu xenon, iar prizele de aer modificate, aplicatiile specifice liniilor de echipare si noul sort spate adauga alte note atractive. La interior, noile detalii electroplacate, aplicatiile cromate si consola centrala in negru lucios adauga o nota de exclusivism.

Doua culori noi – Snapper Rocks Blue si Sunset Orange – sunt disponibile exclusiv pentru noile modele BMW Seria 4, iar pentru fiecare linie de echipament – Advantage, Sportline, Luxury Line si M Sport – exista cate un design pentru jante, specific modelului. Gama larga de optiuni suplimentare de echipamente ofera posibilitati extinse de personalizare a automobilului in functie de preferintele personale.

Noile BMW Seria 4 Coupe BMW Seria 4 Gran Coupe dispun acum de o setare mai rigida a suspensiei, care ofera o manevrabilitate si mai sportiva fara nici o reducere a confortului. Atat dinamica laterala, cat si cea longitudinala au fost imbunatatite, indiferent de sarcina de la bord. Acest lucru este valabil nu numai pentru suspensia standard, ci si pentru suspensia M Sport si cea adaptiva.

Toate motoarele pe benzina si propulsoarele diesel cu patru cilindri din echiparea noului BMW Seria 4 provin din cea mai noua familie de motoare BMW EfficientDynamics si sunt echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo. Pentru toate modelele BMW Seria 4 noi sunt disponibile trei motoare pe benzina (BMW 420i, BMW 430i si BMW 440i) si trei versiuni diesel (BMW 420d, BMW 430d, BMW 435d xDrive). BMW Seria 4 Gran Coupe este disponibil cu inca o varianta diesel – BMW 418d.

In total, 12 variante pot dispune de tractiune integrala BMW xDrive, in timp ce BMW 435d xDrive vine in echiparea standard de sistemul inteligent de tractiune integrala – in variantele Coupe, Cabriolet si Gran Coupe.

Disponibil optional, sistemul de navigatie Professional pentru noul BMW Seria 4 dispune acum de o interfata cu panouri mari de control, care este si mai usor de utilizat. Panourile de control pot fi aranjate in functie de preferinte si afiseaza o versiune actualizata continuu a continutului legat de meniu, ceea ce face ca operarea sa fie si mai intuitiva pentru utilizatori. Optional, BMW Seria 4 poate fi echipat cu ecran de bord complet digital – Multifunctional Instrument Display.

Save

Save

Distribuie acest articol!