Mercedes-Maybach G 650 Landaulet va fi produs in doar 99 de exemplare
14.02.2017
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes incepe sa foloseasca numele Maybach la versiuni de top, precum cea mai noua declinare a legendarului model G. Noul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet este o reinterpretare de superlux, care ofera un habitaclul deschis, gratie pavilionului retractabil, comandat electric.

Tipic pentru un vehicul cu arhitectura „landaulet”, pasagerii aflati pe bancheta spate pot experimenta din plin senzatia „open air”, „salonul” fiind separat de „cabina” printr-un perete din sticla ce poate deveni opac prin simpla apasare a unui buton. Cele doua fotolii individuale din spate pot fi inclinate complet, beneficiaza de reglaje electrice si functie de masaj, iar ampatamentul de 3,43 metri asigura spatiu mai mult decat suficient pentru picioare.

Consola centrala este garnisita, la randul ei, cu tablete individuale, suporturi incalzite sau racite pentru pahare, precum si doua ecrane de 10 inch, amplasate in zona frontala. Intreg interiorul este imbracat in piele matlasata, in doua tonuri. La exterior, pasajele rotilor sunt din fibra de carbon, iar jantele au diametrul de 22 de inch.

Cu o garda la sol de 45 cm,  Mercedes-Maybach G 650 Landaulet nu are nicio problema in privinta deplasarii pe teren accidentat. Propulsia, asigurata de motorul V12 biturbo de 6,0 litri, ofera 1.000 Nm si 630 CP, cifre excelente pentru o evolutie dezinvolta, indiferent de starea suprafetei de rulare.

Acest 4×4 ultra-exclusivist va fi prezentat public la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului de la Geneva, primele exemplare urmand sa fie livrate in cursul toamnei. Va fi produs la uzina Magna Steyr din Austria, acolo unde se asambleaza intreaga gama de modele din cadrul Clasei G. Vor fi vandute doar 99 de exemplare, pretul nefiind, deocamdata, comunicat oficial.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!