SsangYong Y400 sta la baza viitorului Rexton
29.03.2017
        
Distribuie acest articol!   

Modelul de serie inspirat din conceptul LIV-2 va mosteni numele Rexton si se va defini ca noua nava amiral de la SsangYong. Producatorul coreean a comunicat oficial numele sub care va produce modelul de serie inspirat din conceptul LIV-2, prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2016.

Sub numele de proiect Y400, SsangYong a dezvoltat in ultimii ani un SUV mare, pozitionat in segmentele SUV D/E, menit a atrage clienti ai segmentului business doritori a conduce un SUV mare, performant, robust, care imbina pasiunea lor pentru succes cu savurarea unor momente de relaxare la volanul unui SUV  performant.

SsangYong a decis sa atribuie numele Rexton noii sale nave amiral inspirate din conceptul LIV-2, cedand noului model identitatea si mostenirea acestei familii de SUV care a adus multa apreciere si recunoastere internationala producatorului coreean.

Autenticitatea este unul din atributele cu care noul SUV Rexton va cauta sa improspateze identitatea de brand si sa depaseasca asteptarile legate de statutul de "nava amiral" a producatorului coreean.

Noul Rexton promite o evolutie in domeniul placerii de a conduce, beneficiind de un sasiu nou pus in miscare de un motor, o transmisie si de un sistem de tractiune integrala performant, iar in domeniul sigurantei pasagerilor va oferi 9 airbaguri si un sasiu „quad-frame” din oteluri de foarte inalta rezistenta. Stilul va fi unul carismatic si foarte elegant iar conectivitatea noului SUV va evolua si ea, implementand sisteme Apple Carplay, Android Auto cu functii mirroring, monitorizare 3D AVM(Around View Monitoring), ecran HD touchscreen de 9,2 inch, etc

Rexton si-a inspirat aspectul robust din formele generoase ale templelor grecesti, imbinand robustetea formelor si dinamica liniilor intr-un tot unitar insufletit de filozofia de design coreeana inspirata din natura si miscare. Interiorul se doreste a fi un „Refined Deluxe”, asigurand o ambianta premium, capabila de a trezi emotii placute si a oferi spatii generoase oricarui calator de la bord.

Noul Rexton se lanseaza in premiera mondiala la Seul Motor Show, salon ce isi deschide portile din 30 martie 2017 iar modelul va fi disponibil in Romania incepand din ultimul trimestru al anului 2017.

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!