Audi si Porsche isi unesc fortele pentru dezvoltarea unei noi arhitecturi a vehiculelor
26.04.2017
        
Distribuie acest articol!   

S-a dat startul in vederea dezvoltarii unei noi strategii de proiectare a arhitecturii vehiculelor, printr-o cooperare si mai stransa intre Audi si Porsche. Obiectivul noii initiative este de a imbunatati impreuna mobilitatea pentru viitor. Prin aplicarea eficienta a capacitatilor de dezvoltare se urmareste electrificarea, digitalizarea si automatizarea condusului. Acest lucru va spori competitivitatea astfel incat cele doua companii vor putea folosi in mod optim oportunitatile pentru a genera noi modele pentru viitor si pentru a face fata cu succes provocarilor.

Colaborarea in Grupul Volkswagen nu este ceva nou. Audi, Volkswagen si Porsche au lucrat intotdeauna cu succes impreuna de-a lungul mai multor ani in domeniul SUV-urilor. Noua cooperare in vederea dezvoltarii Porsche si Audi este planificata pentru urmatorul deceniu.

In urmatoarele luni, echipe mixte vor stabili ariile specifice de cooperare si vor redefini traiectoriile pana in 2025. Focusul implica dezvoltarea impreuna a arhitecturii vehiculelor, a modulelor si componentelor. Lucrarile la proiecte vor avea loc in diferite zone, fiecare proiect fiind asistat de cate un reprezentant  pentru ambele branduri.

Distribuie acest articol!