Citroen va prezenta noul C5 Aircross la Shanghai
15.04.2017
        
Distribuie acest articol!   

La Salonul Auto de la Shanghai din 2017, care isi va deschide portile publicului incepand cu 21 aprilie, Citroen incepe ofensiva pe segmentul SUV-urilor, la nivel mondial, cu prezentarea a doua noi modele. Noul C5 Aircross (foto) isi face debutul si va fi disponibil in China impreuna cu C-Aircross Concept, care prefigureaza noul SUV-ul compact al marcii, C3 Aircross, a carui lansare iminenta este stabilita pentru Europa in curand.

Aceste doua modele noi anunta o noua generatie de SUV-uri Citroen. China este o piata foarte importanta pentru marca franceza, care a vandut aici mai mult de 250.000 de masini in 2016, reprezentand aproximativ una din cinci vanzari Citroen in intreaga lume. Dongfeng Citroen isi extinde gama, dezvaluind noul SUV C5 Aircross a carui data de lansare in China este stabilita pentru a doua jumatate a anului 2017, urmata de productia industriala si lansarea in Europa la sfarsitul anului 2018.

Impreuna cu noul SUV C5 Aircross, va fi lansat si C-Aircross Concept, care prefigureaza viitorul SUV compact ce va fi lansat in Europa la sfarsitul anului 2017: C3 Aircross. Aceste doua modele vor sustine C3-XR, un SUV cu o personalitate puternica si al doilea cel mai bine vandut model al Dogfeng Citroen in 2016, vandut in aproape 150.000 de unitati de la lansarea sa din 2015, lucru care a ajutat marca sa beneficieze de cresterea pietei de SUV-uri in China.

Inspirat direct din conceptul de masina Aircross prezentat in 2015, noul C5 Aircross este un SUV „care pune pasagerii in prim plan”, combinand un design cu personalitate cu un spatiu interior dedicat confortului pentru toti pasagerii. Noul model se distinge, in mod natural, prin atitudinea sa unica, plina de energie si de siguranta. Remarcabil de spatios pentru toti ocupantii, pune in valoare cea mai avansata tehnologie pentru a oferi conducatorilor auto o experienta de conducere mai usoara si mai sigura si abordeaza asigurarea confortului intr-o maniera moderna.

Modelul C5 Aircross marcheaza un pas major inainte in ceea ce priveste programul Citroen Advanced Comfort cu o premiera mondiala in ceea ce priveste sistemul de suspensie echipat cu „Amortizoare cu Tehnologie Progresiva Hidraulica”, care beneficiaza de o setare unica a suspensiei specifica marcii Citroen. Data stabilita pentru lansare este la jumatatea anului 2017 in China si la finalul anului 2018 in Europa, noul C5 Aircross marcand, astfel, ofensiva globala Citroen pe segmentul SUV-urilor.

Distribuie acest articol!