Concept A Sedan prefigureaza viitoarea gama compacta de la Mercedes
18.04.2017
        
Distribuie acest articol!   

Conceptul prezentat in aceasta perioada, in cadrul Salonului de la Shanghai, dezvaluie un nou limbaj de design, pe care Mercedes il va implementa la viitoarea generatie a modelelor sale compacte. Silueta prototipului denumit Concept A Sedan ascunde, asadar, noile modele Clasa A, B, CLA si GLA, care formeaza gama compacta si pe care  Mercedes o va reinnoi incepand din 2018.

Noul design se remarca prin renuntarea la maximum la muchii si unghiuri, in paralel cu adoptarea suprafetelor cat mai largi. Grupurile optice prelungite pe laterale si formele rotunjite fac trimitere la Mercedes-AMG GT Concept, prezentat nu cu mult timp in urma, la Geneva. De remarcat si calanadrul Panamericana cu lamele verticale, un element distinctiv pentru modelele sportive AMG.

Priza de aer de dimensiuni generoase, amplasata sub parasocul fata, se prelungeste pana in zona pasajelor de roti, in timp ce parasocul spate integreaza difuzorul si evacuarea cromata. Rotile pe 20 de inch si micul spoiler integrat pe capota portbagajului nu fac decat sa accentueze alura sportiva a limuzinei compacte.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!