A cincea generatie Nissan Micra, acum disponibila in Romania
22.05.2017
        
Distribuie acest articol!   

Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfecta a unuia dintre cele mai late si mai joase vehicule din segmentul sau. Noul Micra revolutioneaza standardele in clasa sa, oferind dimensiuni interioare de top, cea mai buna performanta aerodinamica din segment si o combinatie de caracteristici premium in segmentul B: NissanConnect, Intelligent Around View Monitor, computer de bord Advanced Drive-Assist cu ecran TFT de 5 inch, o gama larga de tehnologii avansate Nissan Intelligent Mobility.

Gama de lansare propune trei motorizari eficiente – doua propulsoare pe benzina dintre care unul turbo cu cilindree redusa (0,9 IG-T de 90 CP) si un motor diesel, care asigura agilitate si costuri optime de utilizare.

Designul modern si sportiv, cu linii atletice si fluide, este completat de paleta larga de nuante vii de caroserie, cu peste 100 de combinatii de personalizare.

Noul Nissan Micra este disponibil in Romania cu preturi incepand de la 9.750 euro (cu TVA) pentru versiunea Visia 1,0L de 70 CP, in programul Rabla 2017.

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!