F1, Spania 2017: Hamilton a castigat cea mai frumoasa cursa de pana acum
14.05.2017
        
Distribuie acest articol!   

Duelurile Mercedes – Ferrari si Hamilton – Vettel a continuat cu un nou episod, derulat in Spania. Castig de cauza au avut, de aceasta data, Hamilton si Mercedes, la capatul celei mai frumoase curse de pana acum, din sezonul 2017.

Insa, desi a plecat din pole position, britanicul a avut ceva de muncit pentru aceasta victorie! Vettel s-a instalat in frunte inca de la start, iar duelul sau cu Hamilton a continuat de la distanta. Momentul decisiv s-a consumat in turul 44, cand britanicul a facut mult asteptata depasire. Vettel nu a avut raspuns si a trebuit sa se multumeasca, in final, cu a doua pozitie, podiumul fiind completat de Daniel Ricciardo (Red Bull).

Cat despre ceilalti piloti de la Mercedes, Ferrari si Red Bull, cu totii au abandonat. Kimi Raikkonen a avut un contact cu Max Verstappen chiar la start, ca mai apoi Valtteri Bottas sa fie nevoit sa se retraga din motive tehnice.

Cu acest al 55-lea succes din cariera, Hamilton (98 p.) s-a mai apropiat de Vettel (104 p.), iar Mercedes (161 p.) si-a marit avansul in fata Scuderiei Ferrari (153 p.).

Urmatoarea cursa din actualul sezon va avea loc pe 28 mai, la Monte Carlo.

Save

Save

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!