C3 Aircross, noul SUV compact de la Citroen
21.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

Dupa lansarea modelului C5 Aircross, Citroen intensifica ofensiva internationala pe segmentul SUV-urilor cu noul SUV compact C3 Aircross, modelul pregatit sa cucereasca un segment care a crescut de cinci ori in Europa si in intreaga lume intre 2012 si 2016. Este modelul care inlocuieste in gama Citroen monovolumul C3 Picasso si “fratele” lui Crossland X, care la Opel a inlocuit MPV-ul Meriva.

O personalitate amplificata de posibilitati extinse de personalizare, cu 90 de combinatii exterioare si 5 optiuni de design interior. Inspirat din asteptarile clientilor, acest SUV urban pune in evidenta un spatiu si un design modular cu care nu se poate rivaliza, remarcandu-se cu ajutoul plafonului sau panoramic culisant din sticla.

Ca ambasador al programului Citroen Advanced Comfort, modelul C3 Aircross aduce o stare de bine pentru pasageri si o experienta de condus extraordinara. Atat in oras cat si la drum lung, abilitatile pentru aventura au fost completate cu sistemele Grip Control si Hill Assist Descent. Modelul este echipat cu tehnologii moderne, incluzand 12 sisteme de asistenta pentru sofer precum head-up display si 4 tehnologii de conectivitate precum functia de incarcare wireless pentru smartphone.

Noul SUV compact este disponibil in versiunea sa cea mai performanta pe benzina cu motorul PureTech 130 cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte. Motorul Puretech 110 este disponibil cu o cutie de viteze manuala (PureTech 110), precum si cu o cutie de viteze automata pentru o placere maxima de conducere si confort (PureTech 110 EAT6). Modelul entry-level este alimentat de un motor PureTech cu o cutie de viteze manuala (PureTech82). In versiune diesel, este disponibil cu o cutie de viteze manuala cu alegerea cutiei manuale de viteze BlueHDi120 6, BlueHDi 100 manual. Cele sase motoare, toate disponibile in Europa sunt completate de doua motoare speciale pentru exportul international: PureTech 110 EAT6 pe benzina si HDi 90 diesel.

Produs la Saragoza, in Spania, noul SUV compact Citroen C3 Aircross va fi lansat in Europa in a doua jumatate a anului 2017, apoi se va extinde la nivel global.

Save

Save

Save

Distribuie acest articol!