Papa a primit un automobil electric Opel Ampera-e
05.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

Opel va contribui la ambitiosul obiectiv de a transforma Vatican in primul stat din lume fara emisii de CO2, prin utilizarea de surse de energie regenerabila si electromobilitate. Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, a avut o intalnire cu Sfintia Sa Papa Francis pe marginea conferintei „Laudato Si: sustenabilitatea comunicarii si inovatiei” si i-a inmanat acestuia cheile unui autovehicul Opel Ampera-e nou.

„Noi, cei de la Opel, suntem mandri ca putem contribui la indeplinirea ambitioaselor obiective ale statului Vatican. Noul nostru autovehicul Ampera-e va face electromobilitatea accesibila pentru utilizarea zilnica, fara niciun fel de compromisuri”, a declarat Karl-Thomas Neumann.

Conferinta, care a reunit reprezentanti ai institutiilor, antreprenori, experti si lideri de opinie, a abordat principalele probleme legate de protectia mediului, inclusiv chestiuni referitoare la mobilitatea viitorului. In timpul acestei conferinte, statul Vatican, Opel si furnizorul italian de energie Enel si-au luat angajamentul sa dezvolte un program de mobilitate durabil pentru acest stat.

Opel Ampera-e redefineste electromobilitatea prin autonomia sa in modul electric de 520 km (conform NEDC) – cu cel putin 100 km mai mare fata de cel mai apropiat rival din segmentul sau aflat in prezent in circulatie.

Distribuie acest articol!