22-23 SEPTEMBRIE – TESTUL INVINGATORILOR LA OPEL TIMISOARA!

20 septembrie 2017

Sursa: PUBLICITATE Autoglobus TimisoaraTe invităm pe 22 – 23 septembrie la Opel Autoglobus, pentru un Drive Test cu noul Insignia sau noul Crossland X, cele mai premiate modele la testele auto comparative din Europa! Află cum poți deveni și tu un învingător!

Poți câștiga unul din cele 2 drive teste de weekend, ca să călătorești către destinația ta preferată.
Sau chiar o  vacanță de vis în Mauritius, dacă achiziționezi oricare din cele 2 modele în zilele evenimentului.

Noul Opel Insignia

A câștigat deja 8 teste comparative derulate în cinci țări europene. Inovațiile tehnologice, designul de success, conectivitatea de excepțțe, un nivel ridicat de confort și infotainment sunt doar câteva dintre caracteristicile care au cucerit publicul de specialitate. Testează-l și convinge-te!
Prețuri începând de la 20.400 Euro cu TVA inclus.

Crossland X

Este câștigătorul a șase din cele șapte teste auto comparative realizate în Europa.
Agil și compact, deosebit de spațios și versatil, cu aspect modern, Crossland X are dotările de siguranță necesare călătoriilor fără griji împreună cu familia ta.
Prețuri începând de la 12.920 Euro cu TVA inclus.

Vezi aici mai multe detalii.

*Opel Insignia a câștigat opt teste comparative: două victorii în Germania (Autostraßenverkehr ediția 17/17 și Auto Zeitung ediția 17/17), trei victorii în Olanda (AutoWeek ediția 29/17 și online, pe 21 iulie, AutoVisie ediția 6 iulie) și câte o victorie în Franța (caradisiac.com), Polonia (Auto Świat, ediția 28/17 din 10 iulie) și Republica Cehă (auto.cz). Crossland X a iesit castigator la șase din cele șapte teste comparative efectuate in Germania de Auto Bild (11 august), auto motor und sport (17 august) și Auto Zeitung (22 august), in Olanda de Auto Week (9 august), în Italia de Automoto (7 august) și în Polonia de Auto Swiat (21 August).