FOTOREPORTAJ - Cele mai spectaculoase automobile expuse la Salonul de la Frankfurt - IAA 2017
13.09.2017
        
Distribuie acest articol!   

Salonul de la Frankfurt, celebrul IAA, si-a deschis zilele aceste portile, editia din acest an fiind a 67-a. Electromobilitatea, deplasarea autonoma si conectivitatea sunt, de aceasta data, principalele teme ale celui mai mare salon auto gazduit de Europa, chiar in fieful industriei auto germane.

Gasind diverse motivatii, insa in principal din ratiuni financiare, o serie de mari constructori au decis sa spuna "pas" evenimentului de la Frankfurt. Sunt nume sonore care au luat aceasta decizie, precum Infiniti, Peugeot, Jeep, FIAT, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo, DS, Rolls-Royce si Nissan. Ramane de vazut cat de inspirata se va dovedi o astfel de strategie… Cert este ca participarea la un astfel de salon a impus, in ultimii ani, bugete exorbitante, dificil de asigurat chiar si pentru cei mai puternici actori ai industriei automotive!

Cat despre noutati si atmosera, ele sunt tipice marilor saloane auto, cu show-urile de rigoare si dezvaluirea unor adevarate bijuterii tehnice, de la modele de serie pana la concepte dintre cele mai indraznete. Fara sa facem vreo "nominalizare" si convinsi ca o imagine este mai elocventa decat o mie de cuvinte, va invitam sa vizualizati galeria foto de mai jos, realizata in ziua rezervata presei la IAA 2017. Galeria cuprinde cele mai spectaculoase si cele mai importante noutati expuse la IAA 2017.

 

Distribuie acest articol!