Cinci stele Euro NCAP pentru SEAT Arona si Volkswagen T-Roc
22.11.2017
        
Distribuie acest articol!   

Noile modele SEAT Arona (foto), Volkswagen T-Roc si Polo, Skoda Karoq, Opel / Vauxhall Crossland X, Volvo XC60, Citroen C3 Aircross si Mitsubishi Eclipse Cross sunt protagonistele celor mai recente teste Euro NCAP, in cadrul carora toate au primit calificativul maxim, de cinci stele.

Astfel, Euro NCAP a publicat un octet de rating de siguranta de cinci stele pentru diferite modele noi, majoritatea fiind SUV-uri sau crossover.

Noul SEAT Arona a obtinut note de top, noul SUV iberic inregistrand o cotatie foarte ridicata in privinta protetiei ocupantilor adulti, cu 95%, in timp ce siguranta pietonilor a fost notata cu 77%. Volkswagen a punctat, de asemenea, foarte bine cu noul crossover T-Roc si mini-ul Polo, care au primit cele cinci stele, in timp ce marca sora Skoda a obtinut si ea cinci stele, cu crossover-ul Karoq.

SUV-ul XC60 a pastrat neatinsa reputatia Volvo in materie de siguranta, cu un rating de cinci stele. Acesta a obtinut o cotatie aproape perfecta, de 98%, pentru ocupantii adulti, in timp ce asistenta pentru siguranta a fost marcata cu 95%, datorita unei palete de echipamente de siguranta autonome ca standard. Citroen a marcat cinci stele cu noul sau C3 Aircross, in timp ce Opel / Vauxhall a castigat, de asemenea, note de top cu Crossland X.

Mitsubishi a fost singurul producator din afara Europei, in cadrul acestei sesiuni de teste, care a adaugat o cotatie de cinci stele la gama sa, iar Eclipse Cross a trecut cu brio de testele Euro NCAP, obtinand un impresionant rating de 97% in ceea ce priveste siguranta ocupantilor adulti.

Distribuie acest articol!