Din 2018, Renault ii lasa locul lui Nissan in Formula E
21.11.2017
        
Distribuie acest articol!   

Renault a confirmat retragerea din Formula E la finalul sezonului 4, in iulie 2018. Partener din primul moment, echipa Renault e.dams a castigat al treilea campionat consecutiv de FE in Montreal, Canada, la sfarsitul lunii iulie 2017, si se pregateste sa inceapa cel de-al patrulea sezon in aceasta competitie.

Avand in vedere nivelul competitivitatii in acest domeniu, Renault si Nissan vor lucra impreuna pentru a asigura o tranzitie lina si pentru a profita de experienta existenta.

De cealalta parte, Nissan este primul brand auto japonez care va participa la campionatul FIA Formula E, din sezonul 2018/19. Participarea la competitia a carei notorietate este pe un trend puternic ascendent, Formula E, va oferi Nissan oportunitatea expunerii pe o platforma globala foarte vizibila, prin intermediul careia sa promoveze mesajul strategic inovator Nissan Intelligent Mobility.

Nissan va concura incepand cu cel de-al cincilea sezon al competitiei, care debuteaza la sfarsitul anului 2018, cand vor fi introduse noi reglementari pentru sasiu si baterie.

Distribuie acest articol!