Noul Suzuki Swift a castigat premiul RJC Car of the Year 2018
27.11.2017
        
Distribuie acest articol!   

Noul Suzuki Swift a castigat premiul RJC Car of the Year 2018, cea mai prestigioasa distinctie din Japonia, oferita de Asociatia Jurnalistilor Auto.

2004 a marcat inceputul succesului pentru Swift, devenit in prezent model reprezentativ pentru Suzuki la nivel mondial. Cu fiecare noua generatie, modelul Swift a atras privirile jurnalistilor auto din Japonia, care i-au acordat premiul RJC Car of the Year. Noul Suzuki Swift, disponibil si in Romania la toti dealerii autorizati Suzuki, este cea de-a treia generatie consecutiva care castiga acest premiu prestigios.

In trecut, si alte modele Suzuki precum Wagon R, Hustler si Alto s-au bucurat de aprecierea presei de specialitate din Japonia, obtinand pana acum de sapte ori ravnita distinctie. Pentru editia din acest an a premiilor RJC Car of the Year au fost luate in calcul modele disponibile pe piata din perioada 1 noiembrie 2016 – 31 octombrie 2017, in marea finala clasandu-se sase modele. Dupa votul final, noul Swift a cules laurii.

Printre argumentele cu care noul Swift s-a detasat fata de competitiorii sai s-au numarat designul, gama variata de modele, inclusiv versiunea Swift Sport si inca una hibrid, inovatiile tehnologice cu care este echipat acest model si, desigur, raportul excelent calitate – pret. Modelul Suzuki Swift s-a vandut, din 2004, in 5,77 milioane de unitati la nivel global.

Distribuie acest articol!