Tesla ofera incarcatoare gratuite pentru parcarile de firma
27.02.2018
        
Distribuie acest articol!   

In articolul Bariere actuale in calea adoptarii tractiunii electrice, remarcam ca infrastructura de incarcare este unul din motivele des invocate impotriva adoptarii masinilor electrice pe scara larga.

Ca si in dilema clasica „mai intai oul sau gaina?”, reteaua nu se dezvolta fiindca nu sunt (inca) suficiente automobile electrice, iar cresterea vanzarii acestora este impiedicata de insuficienta retelei.

Tesla a pornit si in acest domeniu pe o cale originala si dezvolta o retea de incarcare de mare putere – „supercharger” – pe cont propriu.

In plus, Tesla ofera incepand de saptamana trecuta incarcatoare gratuite firmelor ce doresc sa instaleze aparatele in parcarile proprii, facilitand astfel incarcarea masinilor angajatilor pe durata orelor de lucru.

Articolul Elektrek contine declaratia Tesla – CLICK ACI PENTRU DETALII.

Galeria foto de mai jos prezinta retelele „supercharger” Tesla din Europa, America de Nord, Asia si Australia. Legenda: rosu – statii existente, gri – statii planificate. Sursa: www.tesla.com/supercharger

OPINIA ELECTROMOBILISTULUI:

Daca angajatorul tau ar instala incarcatoare electrice in parcarea de la servici, ai fi mai inclinat sa cumperi o masina electrica?

Impartaseste-ne opinia ta in rubrica de comentarii de mai jos.

Multumim pentru colaborare!

Distribuie acest articol!