Audi da startul la rezervari pentru noul SUV electric, e-tron quattro, la SIAB 2018
26.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

Standul Audi de la Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB) 2018 gazduieste multe noutati, prototipuri si oferte speciale. Vizitatorii pot vedea noul concept e-tron quattro, un SUV 100% electric. La stand sunt prezente noul A6, noul A7 Sportback, deja reprezentativul A8, precum si gama Audi Sport (R si RS), in care se remarca R8 Spyder. De asemenea, vizitatorii salonului vor beneficia de o oferta promotionala din partea Audi pentru gama Q – avantaj client de 20% si patru ani de mentenanta gratuita. Odata cu SIAB, Audi da startul rezervarilor pentru noul e-tron, ce va fi lansat pe piata in 2019.

„Conceptul sub care am gandit standul Audi de la SIAB 2018 este Shape the Future. Vom prezenta clientilor Audi din Romania modele care vor defini condusul viitorului. Gradul de digitalizare si de interconectare din dotarea A6, precum si propulsia integral electrica a noului e-tron quattro vor deveni prezente uzuale pentru Audi foarte curand”, declara Bogdan Militaru, Brand Manager Audi Romania.

Conceptul e-tron va fi lansat in productie anul viitor. Vizitatorii SIAB 2018 au posibilitatea de a rezerva acum una dintre primele 50 de unitati pentru un avans de 1.000 euro + TVA, prin intermediul distribuitorilor autorizati. Modelul este integral electric si garanteaza performante excelente pe orice tip de teren. e-tron permite accelerarea de la 0 la 100 km / h in 4,5 secunde, la o putere de pana la 320 kW (cu boost pana la 370 kW). Autonomia oferita de baterie face posibila parcurgerea unor trasee de pana la 500 km. Modelele e-tron sunt primele care vor putea fi incarcate cu 150 kW la statii electrice cu putere superioara, intr-un interval de doar 30 de minute. Pana in anul 2020, Audi si-a propus sa detina in portofoliu trei modele diferite, complet electrice.

Distribuie acest articol!