BMW M8 Gran Coupe Concept - o noua interpretare a luxului
07.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat zilele acestea, la Salonul de la Geneva, BMW M8 Gran Coupe Concept intruchipeaza o noua fateta a luxului pentru marca BMW – ultrasportiva, extrovertita si polarizanta.

„BMW Seria 8 va prelua rolul de nava-amiral a portofoliului BMW si, prin urmare, combina sportivitatea si eleganta de neegalat”, spune Adrian van Hooydonk, vicepresedinte executiv BMW Group Design. „BMW M8 Gran Coupe Concept ofera o perspectiva asupra celei mai exotice si atragatoare variante a noului BMW Seria 8”.

BMW M8 Gran Coupe Concept este mai mult decat un automobil sport de lux, cu patru usi. Simbolizeaza o intelegere noua si unica a luxului. „Cu acest automobil dorim sa ajungem la oameni care cauta ceva special si care doresc sa iasa in evidenta. In acest caz, BMW M duce luxul inconfundabil in afara zonei sale de confort”, explica Domagoj Dukec, vicepresedinte de design BMW M si BMW i.

Asa cum inainte a facut-o BMW Seria 8 Concept, BMW M8 Gran Coupe Concept prezinta noul limbaj de design al BMW, evidentiat de suprafetele expresive care accentueaza, mai vivace ca niciodata, dinamica automobilului. Numarul mic de linii de caracter precise subliniaza aranjamentul grafic al suprafetelor.

Exteriorul atractiv al BMW M8 Gran Coupe Concept combina valorile de baza ale BMW M cu eleganta si lux pentru a crea o forma noua si captivanta si dezvaluie o fateta noua si interesanta a BMW M. Prin noul model, BMW Group priveste catre BMW Seria 8 Gran Coupe si BMW M8 Gran Coupe, care vor fi prezentate in cursul anului 2019 si vor completa familia BMW Seria 8.

Distribuie acest articol!