Mercedes-Maybach Pullman S650, ultima noutate in seria limuzinelor preferate de liderii mondiali
22.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

De zeci de ani, limuzinele Mercedes-Benz si Mercedes-Maybach au fost preferatele liderilor de pe intreg globul, presedinti, ambasadori, dictatori sau despoti. Iar modelul Pullman, celebra varianta cu sase locuri si ampatament marit, a fost mereu deosebit de populara in aceasta categorie clienti. Recent, producatorul german a prezentat cea mai recenta versiune Mercedes-Maybach Pullman S650.

In esenta, aceasta este o versiune extinsa a Maybach-ului propulsat cu un V12, cu doua scaune suplimentare orientate spre spate, chiar in spatele randului din fata. Mercedes numeste aceasta amplasare de scaune vis-à-vis.

Evident, din ratiuni de discretie, ca la toate limuzinele de acest gen, nu lipseste geamul de compartimentare intre scaunele din fata si salon.

Printre noutatile acestui model se numara o camera video frontala, pentru pasageri. Acestia pot sa vizualizeze, pe un monitor, partea din fata automobilului.

Din punct de vedere vizual, nu exista nicio sansa de a confunda Pullman cu un alt Maybach. Masina are o lungime de 21,3 metri, cu 4,5 metri mai mare decat Maybach standard. Sau, daca vreti, aceasta diferenta de lungime este echivalenta cu… doua Smart Fortwo si jumatate.

Noul Mercedes-Maybach Pullman este disponibil doar in versiunea S650, ceea ce inseamna ca este animat de un V12 de 6.0 litri twin-turbo, de 630 CP.

Se stie, un Mercedes-Maybach Pullman nu este deloc ieftin! In cazul de fata, pretul de start este preconizat la aproximativ 615.000 de dolari.

Distribuie acest articol!