Echipa de fotbal Poli Timisoara cocheteaza cu electrificarea
11.04.2018
        
Distribuie acest articol!   

Automobilele electrice inseamna evolutie, ecologie si tehnologie. In scopul promovarii unui sofat responsabil atat pentru comunitatea locala, cat si pentru mediul inconjurator, clubul de fortbal Poli Timisoara incearca sa incurajeze acest stil de condus ecologic si se alatura campaniei demarate de Vox Technology Park, unul dintre sponsorii echipei.

Sportivii pasionati de masinile viitorului, precum Razvan Rat, Mihai Roman dar si alti fotbalisti din lotul alb-violetilor vor urca la volanul unui BMW I3 si vor experimenta un mod de condus eficient si silentios.

In prezent, Vox Technology Park sustine sofatul automobilelor prietenoase cu mediul inconjurator, punand la dispozitia chiriasilor cladirii de birouri un serviciu inovativ de car-sharing.

“Timisoara a fost intotdeauna orasul premierelor. Daca in anul 1884, Timisoara devenea primul oras iluminat electric din Europa, acum este momentul sa incepem sa constientizam, din nou, ca electricitatea este viitorul, iar intr-un trafic supra-aglomerat, serviciul de car-sharing poate sa reprezinte o solutie. La finalul zilei de lucru, mai multi colegi de serviciu pot rezerva o masina pentru a merge impreuna acasa, iar dimineata se pot intoarce la birou cu acelasi autoturism. In felul acesta, fluidizam traficul”, declara Vlad Vela, manager Vox Technology Park.

Masinile pot fi alimentate gratuit de la prizele amenajate in Timisoara, la Vox, in parcarea Modex, la aeroport, dar si in retelele de magazine Kaufland si Lidl.

Distribuie acest articol!