Facelift discret pentru Audi A4
28.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Audi a dezvaluit noul facelift a modelului A4, in ambele versiuni constructive, sedan si Avant. Asa cum era de asteptat, din punct de vedere vizual noul A4 se pune la zi cu ultimele tendinte in materie de limbaj de design al marcii, insa operatiunea de facelift este una destul de discreta.

Vorbim de modificari subtile la exterior, cu parasocuri redesenate si noi modele de jante in dotarea standard, cat si pentru S-Line. Noul spoiler frontal are, de asemenea, deschideri separate in prizele de aer, care ghideaza o portiune a fluxului in carcasele rotilor. Versiunea S-Line beneficiaza de un nou calandru, cu designul lamelelor in stil 3D.

Printre noutatile de design se regaseste si o pereche de tevi de evacuare cu profil trapezoidal, late, care inlocuiesc evacuarile anterioare, rotunde, precum si un spoiler spate RS pe A4 Avant si un nou finisaj cu vopsea Turbo Blue.

Noul pachet S Line competition adauga elemente exclusiviste, cum ar fi jantele Audi Sport de 19 inchi, etrierele rosii, suspensiile sport si farurile LED. La interior se regasesc suprafete placate cu fibra de carbon si scaune sport partial din piele. Clientii pot opta pentru scaune sport S in nuanta Magma Red sau in alte culori.

Audi nu a mentionat niciun fel de diferente tehnice, astfel incat noul A4 sedan si Avant isi pastreaza neschimbate versiunile de motorizare. Acestea sunt foarte variate, de la un TFSI de 1,4 litri cu turbocompresor, la un V6 TDI de 3,0 litri sau la versiuni pe GNC (gaz natural comprimat).

Distribuie acest articol!