FOTOREPORTAJ la Arlberg Classic Car Rally 2018
28.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Zilele acestea, in Alpii austrieci, in regiunea Lech am Arlberg, zeci de automobile clasice, adevarate bijuterii tehnice, isi dau intalnire in cadrul competitiei de profil Arlberg Classic Car Rally, editia 2018. Timp de trei zile, in perioada 28 iunie – 1 iulie, vedetele vintage pe patru roti se intrec pe traseele de poveste din acest minunat colt de rai din Austria.

Sunt inscrise in concurs modele oldtimer din mai toate perioadele istorice ale industriei auto, din perioada interbelica (circa 40 de automobile inscrise doar la aceasta categorie!) si pana in anii 70. Traseul competitiei strabate in lung si lat aceasta zona din Tirol, urmand cursul raului Lech, vizitand lacuri si cateva castele ale regelui Ludovic al II-lea al Bavariei, pana la celebra padure Bregenzer Wald. Finalul este marcat, asa cum ii sta bine unui eveniment cu staif, printr-o seara de gala.

In ceea ce ne priveste, va invitam sa treceti in revista cliseele din galeria foto de mai jos, surprinse in perioada premergatoare competitiei. Veti descoperi adevarate raritati, piese de colectie extraordinar de valoroase, precum Bentley 4,5L Le Mans Open Tourer produs in anii 20, Porsche 356 Speedster din anii 50, Mercedes-Benz 280 SE Cabrio din anii 60 sau Alfa Romeo Montreal din anii 70.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti AICI.

db

Distribuie acest articol!