Jeep Renegade in versiunea 2018 facelift are un aspect usor revizuit si motoare noi
14.06.2018
        
Distribuie acest articol!   

Jeep Renegade, cel mai mic SUV din gama brandului american, are acum un aspect mai rafinat si trei noi optiuni de motorizare. Versiunea facelift 2018 va iesi pe piata pana la sfarsitul anului. Ca impresie generala, se poate spune ca aceasta revizuire a mai indulcit cate ceva din proportiile oarecum ciudate ale acestui model.

Partea frontala este dominata de farurile care au adoptat noua semnatura luminoasa cu LED la luminile de zi. Parasocul fost reproiectat, fiind acum mai agresiv, iar proiectoarele de ceata au fost repozitionate. Stopurile noi constituie cea mai importanta noutate la partea din spate.

Nu au fost furnizate imagini de la interior, insa nu ar fi deloc surprinzator sa vedem schimbari semnificative la bord! Anul trecut, Renegade a primit un nou sistem de afisaj, in timp ce comutatorul de sub acesta, de pe consola centrala, a fost de asemenea modificat.

Renegade va fi ofertat cu noi motorizari pe benzina – un agregat de 1.0 litri cu trei 3 cilindri si o varianta mai puternica, de 1,3 litri. Motoarele diesel vor continua sa fie nemodificate, ceea ce inseamna o unitate de 1,6 litri, cu 118 CP, pozitionata sub motorul de 2,0 litri si 168 CP, echipat cu transmisie pe toate rotile.

Distribuie acest articol!