Salonul Auto de la Detroit se muta vara
27.07.2018
        
Distribuie acest articol!   

S-a anuntat deja oficial: Salonul Auto de la Detroit, care are loc in mod traditional la inceput de an, va avea loc vara. In 2020, calendarul evenimentelor va incepe pe 8 iunie. Astfel, celebrul NAIAS va schimba decorul hibernal, de multe ori cu temperaturi extreme, cu vremea insorita si calda.

Desi programul evenimentelor nu va fi mult diferit fata de cel din ianuarie, exista o serie de alte modificari. Printre cele care vor fi cele mai vizibile pentru participanti se numara cele in aer liber, de la simple expuneri pana la experiente de conducere. Acestea din urma sunt concepute sa aiba loc pe acoperisul Cobo Hall si in fata cladirii, dar s-ar putea desfasura si pe Belle Isle, deoarece salonul va avea loc dupa Detroit Grand Prix.

Organizatorii mizeaza si pe o perioada mai lunga de pregatire pentru expozanti, ceea ce inseamna si costuri mai reduse. Imaginile date publicitatii sugereaza o scena in aer liber pentru concerte live si diverse spatii pentru alte programe. Toate astea ar trebui sa faca evenimentul mult mai atragator.

NAIAS in versiunea noua va avea loc abia in 2020, asa ca Salonul Auto de la Detroit din 2019 va fi tot in ianuarie.

Distribuie acest articol!