Bugatti Divo va fi cel mai scump automobil de serie
16.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Bugatti a lansat o serie de clipuri video teaser cu Divo, ocazie cu care a dezvaluit si o serie de detalii despre viitorul model. Stephen Winkelmann, director Bugatti, directorul de design Achim Anscheidt, seful de design exterior Frank Heyl si liderul proiectului Divo, Pierre Rommelfanger, sunt cei care prezinta aceste videoclipuri scurte, cu detalii limitate.

Winkelmann confirma faptul ca Divo va fi mai agila si mai sprintena decat oricare Bugatti produs pana acum. De asemenea, spune el, vehiculul, derivat din Chiron, va fi limitat la 40 de unitati, fiecare vanduta la pretul de 5 milioane de euro, ceea ce il va face sa fie cel mai scump automobil de serie din istorie.

La sfarsitul lunii trecute, Bugatti a publicat o imagine de detaliu cu Divo, prezentand un detaliu aerodinamic agresiv de pe partea laterala a vehiculului, confirmand ca masina va fi inspirata de Bugatti Vision Gran Turismo.

Desi se cunoaste faptul ca Divo va avea la baza Chiron, ramane de vazut daca va fi comercializat si vandut ca o editie speciala a lui Chiron sau ca un model cu totul nou. De asemenea, nu este clar daca cele 40 de unitati vor fi incluse sau nu in cele 500 de exemplare Chiron planificate.

Distribuie acest articol!