Designerul modelului Volvo XC40, recrutat de Tesla
17.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Tanarul designer Ian Kettle a trecut, cu arme si bagaje, de la Volvo la Tesla. Cu siguranta, stirea nu va mai parea atat de banala daca adaugam ca Ian Kettle a fost responsabilul cu designul exterior al modelului Volvo XC40, un SUV care in prezent se bucura de un succes enorm, la nivel global.

Ian Kettle vine la Tesla intr-un context care ii este cat se poate de prielnic, avand in vedere ca Volvo XC40 a fost desemnat Masina Anului 2018 in Europa!

Pentru Tesla, achizitia pare foarte inspirata, avand in vedere ca, din punct de vedere stilistic, viitorul pe termen mediu se anunta incarcat. Asfel, dupa ultimul venit in gama, Model 3, este de asteptat sa apara un SUV compact, denumit Model Y, si un nou roadster.

Cu siguranta, Ian Kettle va avea un cuvant de spus si in privinta unui viitor sedan compact, care se va pozitiona ca model de intrare in gama Tesla, sub actualul Model 3. Insa acesta nu isi va face aparitia mai repede de 2022. Orizont de asteptare care ar trebui sa aduca in actualitate si a doua generatie Model S.

Distribuie acest articol!