Škoda Karoq Sportline - Noul sportiv
07.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Škoda Karoq Sportline este a doua varianta a SUV-ului compact Karoq care va fi prezentata de Škoda la Salonul Auto de la Paris, din octombrie 2018. Este vorba de o versiune cu un design si caracteristici dinamice si mai sportive. Iar pentru a-i face cinste numelui sau, Škoda Karoq Sportline este oferita exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzina al gamei, cel de 140 kW (190 CP).

Caracterul dinamic al modelului Škoda Karoq Sportline este evident inca de la prima privire. Barele sport de protectie si jantele exclusive din aliaj usor Mytikas de 18 inchi accentueaza aceasta alura. Sunt disponibile optional si jantele Vega de 19 inchi, cu finisaj negru. Aripile fata poarta emblema Sportline, iar culoarea caroseriei si zona neagra de acces, geamurile cu tenta inchisa si barele negre de pe plafon desavarsesc eleganta exteriorului.

La interior, scaunele sport negre, cu cusaturi argintii contrastante, atrag imediat atentia. Scaunele sunt acoperite cu tapiteria revolutionara Thermoflux in trei straturi, care permite circulatia aerului, crescand confortul mai ales pe timp de vara. Scaunele din fata au suport lombar, iar scaunele din spate sunt fixe. Volanul sport multifunctional este acoperit cu piele neagra perforata, cu cusaturi argintii. Pedalierul cu elemente din otel inoxidabil, plafonul interior negru, montantii negri si pachetul LED, inclusiv iluminare ambientala, completeaza ambianta sportiva de la interior.

Škoda poate echipa modelul Karoq Sportline cu un bord virtual, la cerere. Bordul virtual dispune de un mod de afisare aditional, al cincilea, care aseaza turometrul si vitezometrul in centrul display-ului. Datorita modulului LTE si a hotspot-uluiWiFi, pasagerii de la bordul modelului Škoda Karoq sunt mereu on-line. Caracteristicile dinamice pot fi configurate in baza functiei de selectare a modului de condus, iar sistemul de control electronic al stabilitatii, ESC, poate fi setat pe doua niveluri.

Ca orice Škoda, si Karoq Sportline ofera numeroase idei si spatii de depozitare Simply Clever. Hayonul electric optional cu functie tip-to-close se deschide si se inchide la simpla apasare a unui buton sau cand hayonul deschis este tras usor in jos. Optional, pedala virtuala de sub bara de protectie din spate permite deschiderea hayonului prin simpla miscare a piciorului. Škoda ofera, de asemenea, un rulou practic de acoperire a portbagajului, precum si podeaua variabila pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din fata si consola centrala simplifica fiecare calatorie, la fel ca spatiul special, de pe partea soferului, destinat monedelor si fiselor pentru parcare. Un plus de confort este oferit si de suportul pentru dispozitivele multimedia.

Distribuie acest articol!