Noul BMW Seria 3 Sedan, in premiera mondiala la Salonul de la Paris
28.09.2018
        
Distribuie acest articol!   

BMW va dezvalui oficial noua generatie a sedanului sport, alaturi de o serie de alte modele noi, in cadrul Salonului Auto de la Paris, care isi deschide portile pe 2 octombrie 2018.

BMW Seria 3 Sedan este cea mai de success gama de modele a constructorului din München si este emblematica pentru BMW. Noul model va avea debutul global la Mondial de l’Automobile 2018 de la Paris, alaturi de o serie de premiere mondiale.

BMW anunta ca presedintele Consiliului de Administratie al BMW AG, Harald Krüger, si alti cativa membri ai Consiliului de Administratie Board – Pieter Nota (vanzarisi brand BMW), Klaus Fröhlich (dezvoltare) si Dr. Nicolas Peter (finante) – precum si o serie de specialisti din diferite departamente de dezvoltare, vor fi disponibili pentru discutii detaliate despre noul BMW Seria 3 Sedan, sub sloganul „Get Together – Get Your Story”.

De asemenea, Mondial de l’Automobile 2018 este gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 si BMW Seria 8 Coupé si a premierei mondiale a celei de-a patra generatii BMW X5 si a noului BMW M5 Competition.

Distribuie acest articol!