Skoda Kodiaq RS - primele schite oficiale
20.09.2018
        
Distribuie acest articol!   

Skoda continua campania de teasing pentru versiunea de top a SUV-ului Kodiaq, denumita RS, cu primele schite care prezinta noua sportiva in ansamblu. Primul SUV RS va fi prezentat in premiera mondiala peste putin timp, la Salonul Auto de la Paris.

Numeroase detalii negru gloss accentueaza alura dinamica a noului SUV de top. Initialele RS marcheaza doar cele mai sportive modele Skoda. Kodiaq RS va avea un motor de 176 kW (240 CP).

Cu finisaj negru gloss, grila amplifica sportivitatea SUV-ului, modelul care va fi oferit cu cel mai puternic motor diesel din intreaga istorie a productiei de serie a marcii cehesti. Barele de plafon, cadrul geamurilor si oglinzile exterioare sunt, de asemenea, finisate negru gloss. Kodiaq RS este primul SUV Skoda disponibil in culoarea exterioara Albastru Race metalizat. Acest SUV este totodata primul membru al familiei RS care va purta, pe grila radiatorului si pe partea din spate, noua emblema RS moderna, inclusiv V-ul care este acum rosu si provine de la „victorie”.

Skoda a dezvoltat bare noi, special pentru Kodiaq RS. Farurile full-LED sunt incluse in dotarea standard. In bara din spate este integrat un reflector, pe intreaga latime a masinii, acesta fiind un detaliu specific tuturor modelelor Skoda RS. Sistemul de evacuare se termina cu doua tevi clar vizibile, pozitionate sub bara din spate.

Kodiaq RS este prima Skoda care va oferi jante de 20 de inchi in echiparea standard. Jantele Xtreme au finisaj antracit, sugerand fara echivoc potentialul dinamic al SUV-ului. Sistemul de franare, inclusiv discurile de frana de 17 inchi si etrierele rosii vizibile, este, de asemenea, conceput pentru performante extraordinare.

Prin prisma modelului Kodiaq RS, Skoda transfera, pentru prima data, designul modelelor sale sportive in segmentul SUV, creand astfel o identitate de produs unica. Versiunea RS este pozitionata in varful gamei Kodiaq.

Distribuie acest articol!