Audi are 10.000 de comenzi pentru SUV-ul e-tron
03.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

Audi e-tron, mult-asteptatul SUV electric, recent lansat in productie, a inregistrat deja 10.000 de pre-comenzi. Dezvaluirea a fost facuta zilele trecute, de catre directorul Audi Franta, Lahouari Bennaoum, in cadrul unui interviu.

Desi e-tron a fost lansat cu putin timp in urma, Audi a deschis lista de pre-comenzi rambursabile cu un avans de doar 1.000 dolari, cu cateva luni inainte. Iar cifrele par sa demonstreze un mare interes pentru un model 100% electric, din partea clientilor Audi.

Propulsia noului Audi e-tron este asigurata de o pereche de motoare asincron si o baterie generoasa, de 95 kWh. Audi sustine ca e-tron accelereaza 0-96 km/h in 5,5 secunde si poate atinge viteza maxima de 200 km/h.

Un aspect interesant al trenului electric vizeaza caracteristicile inovatoare, de recuperare a energiei. De fiecare data cand cel de la volan elibereaza acceleratia sau cand pedala de frana este apasata, motoarele electrice recupereaza energia. In plus, e-tron dispune si de un sistem electric avansat de tractiune integrala, care incorporeaza vectorizarea cuplului.

Distribuie acest articol!