Parteneriat intre Volkswagen si Renovatio
06.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen anunta ca, in baza parteneriatului cu Renovatio, clientii sai noi au acces gratuit la statiile din cadrul retelei Renovatio e-charge, in limita a 10.000 km.

Zece noi statii de incarcare rapida au devenit operationale de la inceputul acestui an, parte a proiectului FastSEE, co-finantat de Uniunea Europeana prin programul CEF Transport si dezvoltat de Renovatio cu sustinerea Volkswagen. Pana la sfarsitul anului, numarul acestora va ajunge la 26.

Volkswagen sustine dezvoltarea infrastructurii de incarcare a vehiculelor electrice si in acest sens a pus la dispozitie un model eGolf pentru testarea, punerea in functiune si mentenanta statiilor de incarcare din cadrul proiectului. Echipele Renovatio au parcurs deja peste 4.000 km la bordul eGolf-ului, reusind un consum mediu de 12,5 kWh/100 km, sub media oficiala a masinii. Fie ca vorbin de deplasari pe distante scurte (Bucuresti, Ploiesti, Pitesti) sau mai lungi (Timisoara, Oradea, Targu Mures, Iasi), masina s-a dovedit un partener de incredere.

Renovatio este primul dezvoltator al unei retele publice de statii de alimentare destinata vehiculelor electrice. Proiectul FastSEE acopera peste 1.800 km din coridoarele principale ale retelei transeuropene TEN-T din Europa Centrala si de Est si prevede construirea a 69 de statii de incarcare rapida (53 in Romania) si 4 ultra-rapida (3 in Romania).

Vezi aici lista completa a statiilor de incarcare din reteaua Renovatio e-charge.

Distribuie acest articol!