SAB, la un sfert de veac
11.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

Cei 25 de ani care au trecut de cand Salonul Auto Bucuresti pornea la drum au fost un autentic motiv de mandrie pentru organizatori, astazi, la deschiderea oficiala a celei de-a XVI-a editii. Insa poate doar simpaticul logo ne mai aminteste de acele inceputuri! Pentru ca SAB 2018 arata mult diferit fata de SAB 2013. Iar schimbarile sunt multe si in bine, evident!

Lumea automobilului, a evoluat spectaculos in toti acesti ani, iar organizatorii SAB-ului au reusit sa tina pasul, cu profesionalism si consecventa. Salonul a evoluat in ton cu piata si a crescut frumos, mai ales in ultimii ani.

SAB 2018 si-a deschis portile intr-o locatie moderna, asa cum ii sta bine unui salon care se respecta. Cu zeci de noutati majore din industrie si cu premiere nationale, etalate pe o suprafata de peste 25.000 mp, continua sa fie cea mai consistenta manifestare de profil din Romania.

Cu toate numele si noutatile reunite sub un generic devenit traditie, SAB este in acelasi timp un spirit, o emblema pentru lumea ”automotive”, in Romania. Alaturi de importatori si distribuitori de automobile si accesorii, aici isi gasesc un cadrul prielnic de expunere si exprimare, deopotriva, organizatii profesioinale, ca Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), sau cluburi ale iubitorilor de automobile, precum Retromobil Romania, Clubul Vehiculelor de Epoca sau Clubul ARO10. Pentru ca la SAB industria auto si cultura automobilului vorbesc aceeasi limba!

In ceea ce ne priveste, suntem incantati sa ne aflam, de ani buni, printre partenerii media ai evenimentului. Mai mult, editia din acest an a insemnat pentru noi extinderea colaborarii si pe taramul electromobilitatii. La solicitarea organizatorilor, echipa 24auto.ro a dat curs unei initiative vizionare si se afla in standul dedicat electromobilitatii din cadrul SAB 2018, gata sa ofere consultanta celor interesti de viitorul electric al acestei industrii.

Asadar, merita sa gasiti ragazul necesar pentru a descoperi automobilul, de ieri, de azi si de maine, in toata splendoarea sa, expus in zeci de variante si ipostaze, la SAB & Accesorii 2018!

Distribuie acest articol!