Audi dezvolta RSQ e-tron, primul sau concept car pentru un film de animatie
06.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Audi RSQ e-tron este un automobil imaginar, creat special pentru filmul de animatie Spies in Disguise, produs de Twentieth Century Fox. Modelul electric creat de Audi Design in colaborare cu Studiourile Blue Sky Studios imbina condusul autonom cu inteligenta artificiala si cu o tehnologie speciala de transformare. RSQ e-tron va fi condus de super-spionul Lance Sterling, care isi imprumuta vocea de la Will Smith. Filmul de animatie va fi lansat in cinematografe in septembrie 2019.

Vitezometru sub forma unei holograme, mobilitate electrica si tehnologie complet automatizata de conducere: conceptul cu doua locuri intruchipeaza limbajul de design vizionar al marcii. In film, super-agentul Lance Sterling are nevoie de un supercar pe masura abilitatilor sale: astfel, alaturi de modul de condus autonom si de alte sisteme de asistenta Audi, concept car-ul dispune si de functii speciale pentru agentii secreti.

“Audi foloseste proiectarea digitala atat pentru modelele de serie, cat si pentru cele de fictiune”, explica Frank Rimili, cel care conduce divizia Exterior Design Studio 3 din cadrul Audi AG. „Noi combinam tehnicile digitale de vizualizare de ultima ora cu precizia manuala. Astfel putem implementa ideile futuriste de design cu detalii extrem de fine in dezvoltarea automobilelor virtuale, precum RSQ e-tron”.

Audi RSQ e-tron are si rolul de a crea awareness pentru automobilele pur electrice e-tron ale marcii Audi: „Un film de spionaj cu tehnologii ale viitorului care pot salva lumea i se potriveste perfect marcii Audi”, afirma Giovanni Perosino, vicepresedintele Audi AG responsabil pentru marketing.

„Audi si Fox au colaborat excelent de-a lungul anilor si suntem extrem de incantati sa ne dezvoltam relatiile, introducand Audi pentru prima data in lumea filmelor de animatie. Acest proiect reprezinta ocazia perfecta pentru a aduce tehnologia Audi e-tron in lumina refectoarelor, automobilul potrivindu-se de minune spionului nostru cutezator, Lance Sterling”, a explicat Erin Williams, vicepresedintele Twentieth Century Fox Film, responsabil pentru parteneriatele de marketing.

In 2019, Audi va colabora cu Twentieth Century Fox si cu Studiourile Blue Sky pentru a produce animatiile cu Lance Sterling si cu omul de stiinta Walter Beckett, caruia ii da glas actorul Tom Holland.

Distribuie acest articol!