Noul Porsche 911 (type 992), primele imagini
24.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Noua generatie Porsche 911 este una dintre marile noutati ale industriei auto asteptate in aceasta perioada. Cu doar cateva zile inainte de prezentarea oficiala, noul Porsche 911, “type 992”, a fost dezvaluit online. Fara a-si schimba stilul exterior cu care ne-a obisnuit, legendarul coupe german are, totusi, cateva noutati interesante.

Imaginile publicate pe pagina web Jalopnik dezvaluie profilul consacrat, a carui modificare ar constitui, desigur, un sacrilegiu, dar si un risc enorm din partea constructorului. Noutati notabile sunt, in schimb, la extremitati. La spate se remarca banda LED orizontala si logo-ul Porsche scris cu litere cromate, in timp ce numarul de inmatriculare este plasat jos, pe fond negru, intre evacuari. In fata, prizele de aer formeaza un singur bloc, flancat de aripile rotunjite.

Raman de vazut celelalte detalii, cum ar fi de pilda interiorul, plansa de bord si datele tehnice, care vor fi dezvaluite foarte curand, in momentul prezentarii oficiale. Apropo de fisa tehnica, este de asteptat sa regasim propulsia “flat-six” cu turbocompresor, in timp ce versiunea GT3 va pastra motorizarea atmosferica.

Premiera mondiala este anuntata pentru saptamana viitoare, in cadrul Salonului de la Los Angeles.

Distribuie acest articol!