Volkswagen lanseaza un nou pick-up: Tarok
12.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a prezentat un „concept” de pick-up destinat pietelor internationale, denumit Tarok. Constructorul german a ales Salonul Auto de la Sao Paulo, din Brazilia, pentru prezentarea unui prototip ce pare foarte apropiat de versiune de productie.

Desi masoara 5 metri lungime si are alura unui pick-up, dispune o serie de elemente de design si dotari mai putin utilitare, care ii confera aeru unui automobil „lifestyle”, destinat mai mult deplasarilor de placere. Ramane de vazut daca toate acestea se vor regasi si la versiunea finala de serie.

Cu toate ca este mai scurt decat Amarok (care are 5,25 m lungime), Tarok isi poate „prelungi” bena pana la 2,77 metri, gratie unei solutii ingenioase, ce presupune rabatarea banchetei spate si deschiderea unei portiere speciale.

Tarok Concept are sub capota un motor in 4 cilindri de 1,4 litri TSI si 150 CP, pe benzina sau etanol, asociat cu o cutie de viteze automata cu 6 rapoarte si transmisie integrala 4Motion. La momentul lansarii va fi disponibil si un agregat diesel 2,0 TDI, tot de 150 CP.

In prima faza, Tarok se va comercializa doar in Brazilia, dupa care va fi disponibil la nivel international.

Distribuie acest articol!