"Ce a realizat Tesla este cu adevarat uimitor", afirma Klaus Zellmer, CEO Porsche America de Nord
03.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Seria schimbului de amabilitati intre marii concurenti pe frontul automobilelor electrice continua la Salonul Auto din Los Angeles.

Dupa ce designerul super star al modelelor Tesla, Franz von Holzhausen, a facut o vizita la standul Rivian, asa cum se obisnuieste intre colegii care remarca ceva deosebit la concurenta, a fost randul celor de la Porsche sa dea la o parte masca indiferentei simulate fata de produsele Tesla.

Desi din imaginile surprinse in primavara, cu coloana de testare comparativa a noului Porsche Taican, faceau parte un Model S si un Model X, oficialitatile de la Prosche insistau ca Tesla nu este un model de referinta pentru firma din Zuffenhausen.

Asta se intampla cu cateva luni inainte ca Model 3 sa fi atins cadenta de 1.000 de automobile pe zi, sa fi batut toate recordurile de vanzare pentru automobile electrice pe piata nord-americana si sa fi depasit totalul vanzarilor de automobile a prestigioaselor firme germane de traditie Mercedes, BMW si Audi, pe aceeasi piata.

In fata succesului incontestabil realizat de Model 3, Klaus Zellmer declara intr-un interviu acordat publicatiei Los Angeles Times, la Salonul Auto din Los Angeles:

Daca privesti cu atentie la ce a realizat Tesla, mai ales volumul si nivelul (ridicat – n.n.) de pret, este cu adevarat uimitor. Cand reusesti asa ceva cu o singura marca si o retea de vanzare care nu se bazeaza pe dealeri si fara o organizatie reala de vanzare, este cu atat mai remarcabil„.

Jos palaria in fata fairplay-ul, sa vedem ce se va intampla cand in ring va intra noul Porsche Taican.

db

Distribuie acest articol!