100 de ani Citroën, marcati printr-un spot video special
26.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

In 2019, Citroen va sarbatori implinirea a 100 de ani de la infiintare, motiv pentru care anul viitor va fi marcat de o serie de evenimente jubiliare. Printre acestea se va numara si un nou “film al marcii”, un spot video cu trimitere la cateva modele Citroen de succes.

Printre evenimentele menite sa celebreze centenarul marcii franceze se numara si “intalnirea secolului”, programata in perioada 19-21 iulie. Organizatorii spera sa puna la cale cea mai mare reuniune de automobile Citroen din istorie.

La randul sau, constructorul a anuntat ca va prezenta, in primavara anului viitor, doua concepte speciale, iar modelele de serie vor avea serii speciale “100 de ani”.

Revenind la clipul video, acesta este destinat difuzarii la TV si are ca erou un autostopist, care calatoreste in timp, la bordul mai multor modele Citroen emblematice, de la vestitul 2 CV pana la spectaculosul concept CXperience. Alte modele celebre care apar in acest videoclip sunt DS (cu presedintele de Gaulle la bord!), AX, Visa GTI, CX (cu Grace Jones), Xsara WRC (pilotat de Sébastien Loeb) si ultima noutate Citroen, SUV-ul C5 Aircross.

Distribuie acest articol!