Ganduri electrizante la cumpana dintre ani
31.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Dupa 10 luni de la demarajul rubricii electromobilitate gazduita de 24auto.ro si mai mult de 300 de articole, care au incercat sa informeze pe cei interesati despre electrificarea transportului rutier si tranzitia industriei auto globale spre un viitor nou si plin de incertitudini, este momentul sa multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi.

Sustinatorii si scepticii electrificarii ne-au ajutat in egala masura sa intelegem care sunt subiectele de interes, care sunt spatiile unde mai multa educatie electromobilistica ar ajuta un dialog civilizat si competent.

VA MULTUMIM pentru opiniile, intrebarile si sugestiile extrem de valoroase, pentru articolele si noutatile semnalate in presa internationala, pe care le-am preluat, tradus si interpretat din punctul nostru de vedere, cel al sustinatorilor progresului mobilitatii electrice individuale globale.

Privim cu multa incredere la anul 2019, in care industria germana va face un salt electric decisiv pentru piata europeana, in care intra in vigoare pe piata chineza cota de 10% NEV (new energy vehicles) din totalul vanzarilor si in care mezina familiei Tesla, Model 3, isi va lua zborul spre piete noi, pentru a replica succesul avut in America de Nord.

Noi vom adauga un Model 3 Long Range mini-flotei noastre de test drive, cu care incercam sa educam publicul interesat despre avantajele condusului electric, in special in aglomeratiile urbane.

Nu putem incheia gandurile electrizante de la cumpana anilor, inainte de a multumi partenerilor Casa Auto Timisoara, Porsib Sibiu si Inspiroline, pentru increderea avuta in proiectul 24auto.ro – electromobilitate si fara a recunoaste ca nu am fi razbit fara sprijinul acordat.

LA MULTI ANI !

Distribuie acest articol!