Proiectul 24auto.ro - electromobilitate, raport saptamanal
13.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Dupa o binemeritata vacanta de iarna, echipa Porsib si „Ionica”, primul automobil electric utilizat pentru teste de lunga durata si educare electromobilistica prin test drive in cadrul proiectului 24auto.ro, si-au reluat activitatea.

HYUNDAI IONIQ

Temperatura Sibiu sursa: meteoblue

In saptamana de teste cu numarul 14, cea mai rece de pana acum, Hyundai-ul Ioniq electric a parcurs 118 km cu un consum mediu de 24,2 kWh/100 km, cel mai ridicat inregistrat la Sibiu.

Este drept ca drumurile parcuse au fost de genul alergatura pe distante scurte in oras si o urcare pana la Pensiunea Mai, Rasinari, pe drumuri acoperite cu zapada pe o buna parte din carosabil.

Am mentinut temperatura pentru confortul pasagerilor la 22,5 grade Celsius si am continuat sa utilizam functia de preincalzire programata zilnic, care ne da posibilitatea sa pornim la drum cu interiorul, scaunele si volanul la o temperatura placuta si toate geamurile dezghetate si dezaburite.

TESLA MODEL 3

Screen shot aplicatie Tesla din 7 ianuarie 2019

Despre Tesla Model 3 expediata spre Europa, nu mai stim din pacate mare lucru de cand a iesit din raza portului Baltimore, fiindca aplicatia Tesla nu mai reuseste sa ia legatura cu masina, de cand a fost urcata la bordul navei Tamerlane, iar pentru urmarirea navei prin satelit ar fi nevoie de un abonament oferit profesionistilor din domeniu. Data prognozata de sosire la destinatie este 21 ianuarie 2019.

Mai multe noutati despre „Ionica” si Tesla, saptamana viitoare, din Europa.

db

Distribuie acest articol!