Start la vanzari in Romania pentru noul Volkswagen T-Cross
11.02.2019
        
Distribuie acest articol!   

Noul T-Cross poate fi comandat acum in Romania, la distribuitorii Volkswagen din toata tara. Primele 100 de unitati T-Cross First Edition care au fost disponibile exclusiv online au fost rezervate integral, in doar doua luni, de clientii din Romania.

„Modelele din categoria SUV lansate de Volkswagen pana acum pe piata din Romania au fost foarte bine primite de clienti. Noul T-Cross completeaza portofoliul marcii pe acest segment, alaturandu-se deja consacratelor Tiguan, T-Roc sau Touareg. Ne asteptam la un succes similar, luand in calcul cererea foarte mare pentru seria din editia limitata. Segmentul SUV va ajunge sa detina o pondere de 40% in vanzarile totale ale marcii, pana la sfarsitul anului”, a declarat Bogdan Florea, brand manager Volkswagen.

Noul T-Cross dispune poate fi comandat in doua variante de motor pe benzina, in acord cu standardele de emisii Euro 6d-TEMP. Cele doua motoare 1.0 TSI in trei cilindri cu filtru de particule genereaza 70 kW/95 CP, respectiv 85 kW/115 CP. Versiunile de 115 CP vin si cu cutii de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

T-Cross este construit pe platforma modulara transversala (MQB – germ. Modulare Querbaukasten), care permite pozitionarea puntii frontale mult mai in fata. La o lungime totala de 4,11 metri, ampatamentul obtinut de 2,56 metri este unul relativ mare, creand astfel conditiile necesare pentru un interior generos, cu suficient spatiu pentru cinci persoane.

Noul crossover Volkswagen propune mai multe noutati la capitolul digitalizare, inclusiv sistemul Keyless Acces, disponibil optional, sau afisajul Digital Cockpit cu ecran touchscreen de 8 inchi si cea mai recenta generatie „Active Info Display”.

Romanii care doresc sa comande noul T-Cross pot alege intre doua variante diferite de echipare: Life si Style. Printre dotarile suplimentare din versiunea de echipare Style se numara farurile LED MID si cele de ceata, detectorul de oboseala sau sistemele de asistenta Adaptive Cruise Control ACC si Front Assist, plus elemente de design de tipul iluminarii ambientale, barelor de plafon cromate, jantelor din aliaj usor Chesterfield 17 pe inchi sau a existenta unui volan multifunctional din piele.

Sursa: comunicat de presa Volkswagen / Porsche Romania

Distribuie acest articol!