BMW Seria 8 se lanseaza cu o prima editie exclusiva, disponibila si in Romania
05.02.2019
        
Distribuie acest articol!   

BMW prezinta o editie speciala a noului coupé sport de lux, in editie limitata la 400 de unitati la nivel mondial. First Edition beneficiaza de dotari exclusive de interior si exterior cu elemente de design unice, create de BMW Individual. Modelul special poate fi comandat si in Romania. Redam mai jos, integral, comunicatul de presa difuzat de BMW Group Romania, pe aceasta tema.

Noul BMW Seria 8 Coupé ofera o experienta spotiva, construita pe experienta din motorsport, cu exclusivitatea si sofisticarea segmentului de lux. BMW M850i xDrive Coupé First Edition, produs intr-un numar limitat de numai 400 de exemplare la nivel mondial, duce ideea de exclusivitate la un nou nivel. Modelul va fi realizat la uzina BMW din Dingolfing in perioada aprilie – iunie 2019 si poate fi comandat si in Romania.

Culoarea exterioara, jantele din aliaj usor si decoratiunile interioare vor oferi modelului BMW M850i xDrive Coupé First Edition un caracter unic. La exterior iese in evidenta culoarea creata special de BMW Indibidual Frozen Barcelona Blue metalizat, ce va fi aplicata pentru prima data pe un model BMW. Este combinata cu varianta extinsa a BMW Individual High Gloss Shadow Line, care, pe langa contururile geamurilor laterale, include cadru si bare ale grilei radiatorului, aplicatii ale Air Breathers si decoratiuni ale tevii de esapament de culoare neagra. Accentele inchise prezente la aceasta editie speciala sunt completate de jantele M de 20 de inchi, din aliaj usor si design Y-spoke, finisate in Jet Black. Dotarile optionale disponibile includ, printre altele, acoperis M Carbon si pachetul M Carbon pentru exterior.

Aura exclusivista din interiorul BMW M850i xDrive Coupé First Edition este imbunatatita si de dotarile de design BMW Individual specifice, selectia deosebita de culori si materiale si echipamentele de inalta calitate. O dotare speciala oferita pentru editiile speciale este tapiteria integrala BMW Individual cu piele Merino in noua combinatie de culori Ivory White – Night Blue. Dotarile de design interior cuprind si volan M imbracat in piele, precum si plafon BMW Individual cu Alcantara, ambele finisate in culoarea Night Blue. In interiorul automobilului, benzile decorative BMW Individual pentru interior finisate in Black Piano, care sunt localizate in centrul cockpitului, poarta inscriptia „First Edition 1/400”. Mai mult, sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround si aplicatiile de sticla Crafted Clarity de pe butonul Start/Stop, controlerul iDrive, butonul de volum si maneta iluminata a schimbatorului de viteze completeaza ambianta interioara luxoasa.

Personalitatea expresiva a versiunii BMW M850i xDrive Coupé First Edition este transmisa de designul sau exterior si interior si se potriveste perfect cu caracteristicile de performanta remarcabile. Editia speciala a modelului este propulsata de un motor pe benzina, cu opt cilindri si tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce dezvolta 390 kW/530 CP. Motorul V8 cu cuplu ridicat este combinat cu o transmisie Steptronic sport cu opt trepte si transfera puterea fara efort la sosea gratie tehnologiei BMW xDrive de tractiune integrala inteligenta si unui reglaj al suspensiei care este adaptat perfect la conceptul automobilului.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition este disponibil acum pentru comenzi si in Romania. La configuratia de baza se adauga un pret de 17.835 euro cu TVA (14.987 euro fara TVA) care include culoare exterioara Albastru Barcelona Frozen, tapiterie Piele BMW Individual Merino Alb Ivory / Albastru Night / Negru, jante din aliaj usor M Y-spoke de 20 inchi, tip 728 M, Jet Black, Ornamente „CraftedClarity” pentru elemente interior, Ornamente BMW Individual negru piano, sistem de sunet Diamond surround Bowers & Wilkins, ornamente BMW Individual Shadow Line lucioase cu continut extins, capitonaj plafon BMW Individual Alcantara.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!